středa 30. prosince 2015

Proč roste převaděčský byznys?

Protože naše vlády jsou zastupovány raubíři a nerespektují naší svobodu na naše tělo a výsledky své práce a neustále porušují etiku svobody. Utočí na nás a nutí nás dělat či nedělat. A brání nám, abychom byli schopni bránit svou vlastní svobodu. Proč? Protože bychom se nejdříve bránili před nimi.
Prý převaděči vydělávají obrovské peníze. Kdo jim je připravuje? No přeci vlády. Chtějí mít vše pod kontrolou a brání podnikání, tedy hledání společenských způsobů, jak řešit problémy. Konkurenci zničili již ve většině důležitých lidských činností: například ve výrobě peněz, v zemědělství, v energetice, ve školství, obraně, dopravě, kultuře atd. Prý to vše umí nejlépe na světě. A prý nezištně. Lži, lži, ... Co čekat od takových socialistů?
Jak nejlépe zničit tzv. převaděčský byznys? No přeci zatracovanou konkurencí. Nabídnutím lepších a levnějších služeb uprchlíkům. To ví každý. Nebo ne? Vláda má přeci tisíce dobře placených odborníků ekonomů a právníků a učitelů. Nebo má jen k dispozici parazity jako v různých pohádkách, když král hledá zachránce pro nemocnou princeznu mezi šarlatány a komedianty všeho druhu?

Žádné komentáře: