sobota 14. listopadu 2015

Zavrhli jsme svobodu jednotlivce abychom získali bezpečnost

Evropané a Američani se vzdali svobody jednotlivců ve prospěch kolektivismu, aby získali bezpečnost. Ztratili nejen svobodu, ale i bezpečnost. A "všehoneschopní" kolektivisté, kteří vše zkazí a zničí, jsou stále u moci a povolování, aby vyřešili za nás naše problémy.
Paříž, listopad 2015 je jen důkazem naší neschopnosti řešit vlastní problémy. Opět jsme je přenechali těm, kteří to evidentně nezvládnou. Tedy kromě dalšího omezení naší svobody.

pátek 13. listopadu 2015

Poslanci beztrestně uplácejí voliče za cizí peníze

Poslanci beztrestně uplácejí voliče za cizí peníze. A nikdo je netrestá. Kdybych já před volbami ze svého uplácel voliče, tak mě odvedou v klepetech do basy. Tady není chráněna spravedlnost, ale zvůle vrchnosti nad poddanými. 

středa 11. listopadu 2015

Situace se nelepší, naopak zhoršuje se.

V politice se dějí hrozné orgie kolektivistů. Děje se i ohavná podlézavost novinářů ohledně ekonomického zpravodajství. Testují nás, zda se hlasitěji a skupinové ozveme, že lžou. Jak před rokem 1989. Také se takto testovalo veřejné mínění. Asi je lepší plný hrnec masa v Egyptském otroctví než cesta bolestivá cesta vysvobozených otroků pouští. Proto s námi nic nehne. Doufám, že až naši zástupci lidu v parlamentu zakáží oblíbené rodinné víkendy v supermarketech, si lidé všimnou, že se něco děje divného. Snad si všimnou dříve, než nás odvezou do „Auschwitzu“.