pátek 2. října 2015

Totalitáři vždy chtějí odzbrojit vlastní občany



Prostě bojí se, neboť vládnou nespravedlivě, všechno chtějí mít pod kontrolou. Včetně svých daňových otroků. Frustrují lidí jejich neustálým zotročováním - neustále nové a nové zákazy nejen do ekonomické svobody a nutí je k bláznivým činům.
A vše kdo "bohulibou", ale lživou, ďábelskou a nesmyslnou zásadou, zajistit jistotu výměnou za svobodu. Samozřejmě za podmínky, že je to podle nich a proto potřebují bezbranné otroky, aby někdo z nich neměl jiné představy o tom, kdo má být otrokář.
Jediná jistota bezpečnosti před člověkem je vyhubit lidstvo. Chceme zaplatit za takovou jistotu takovou cenu?
Dnes se aplikuje záludné otroctví převlečené za svobodu. Vlk v beránčím rouše, stará taktika, jak oblbnout otroky. Nacističtí socialisté si taky hrají na demokraty a na to, že pojmy zůstávají, jen se mění jejich oficiální význam. Pojmy jako svoboda, majetek, vlastník, kapitál, kapitalismus, liberalismus atd. se stále používají, ale v jiném významu. Jako za Hitlera.

úterý 29. září 2015

Další krok po cestě do otroctví

Tím krokem je "Zákon o hospodaření energií". Zákonodárci plánují ekonomiku a vytváří pravidla pro konkrétní cíle, u kterých lze docela dobře rozumět, kdo na nich prodělá a kdo vydělá v dohledné době. Jsme státem před brzkým zhroucením do černé díry totalitarismu. 

Divím, se, že Ti hlupáci, továrníci, se sami nesnaží. To chtějí zbytečně utrácet peníze? A musí jim pomoci nějaký hňup, co sedí v parlamentě?. Vlastně jsem zapomněl, oni už ti hňupové mimo jiné určují ceny energií a ovládají a mají pod kontrolou naše peníze vrcholným plánovacím úřadem - ČNB. Socialismus v praxi pod vlajkou kolektivismu, srpu a kladiva a hákového kříže.