úterý 29. září 2015

Další krok po cestě do otroctví

Tím krokem je "Zákon o hospodaření energií". Zákonodárci plánují ekonomiku a vytváří pravidla pro konkrétní cíle, u kterých lze docela dobře rozumět, kdo na nich prodělá a kdo vydělá v dohledné době. Jsme státem před brzkým zhroucením do černé díry totalitarismu. 

Divím, se, že Ti hlupáci, továrníci, se sami nesnaží. To chtějí zbytečně utrácet peníze? A musí jim pomoci nějaký hňup, co sedí v parlamentě?. Vlastně jsem zapomněl, oni už ti hňupové mimo jiné určují ceny energií a ovládají a mají pod kontrolou naše peníze vrcholným plánovacím úřadem - ČNB. Socialismus v praxi pod vlajkou kolektivismu, srpu a kladiva a hákového kříže.

2 komentáře:

hofa řekl(a)...

Nazdar, moc jsi nerozvedl cim ze je zakon destruktivni a omezuje ekonomickou svobodu. Snaz se vice priste...

Unknown řekl(a)...

Myslíš, že skutečný vlastník nemá zájem dobře hospodařit? A že stát to udělá za něj lépe. Co je mi do toho, jak hospodaříš, když si to zaplatíš ze svého. Nic mi do toho není a státnímu úředníku ještě méně. Tedy zákon, IUS, to není. Pouze legislativa, lex, vlastně povolávací rozkaz. Slova legie a legislativa mají jistou souvislost. Nerozvedl jsem to, protože "Kdo má uši k slyšení, slyš." (Matouš 9.13) Takže nechť se laskavý čtenář také snaží více ...a aspoň si u mě objedná kurz, když nerozumí :-)

http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-406
http://biom.cz/cz/akce/seminar-zakon-o-hospodareni-energii-nova-povinnost-energeticky-audit-a-csn-en-iso-50001-2012
http://www.enviweb.cz/clanek/energie/104717/den-d-je-tady-k-5-12-2015-mely-vsechny-velke-podniky-splnit-povinnost-energetickych-auditu